Behöver du hjälp?

Sweden Scientific av Sanjus Medical AB

Vad gör vi?

På Sweden Scientific skapar vi Sveriges mest innovativa och kvalitativa kurser och utbildningar inom forskning och utveckling men vi skapar även andra event. Vi riktar oss främst mot dig som arbetar inom vård, hälsa, bioteknologi, molekylär medicin, alla typer av forskning, eller andra områden där analys och presentation av data står i centrum. Våra utbildningar hålls av experter samt internationellt erkända forskare med spetskompetens inom sina områden. Genom oss kan du och din organisation lättare möta framtidens utmaningar inom forskning och utveckling. 

Vem riktar vi oss till?

Våra kursdeltagare inkluderar forskare, doktorander, analytiker, strateger, bland många andra. Kursutbudet expanderas fortlöpande och våra deltagare har möjlighet att influera vårt kursutbud. Våra föreläsare har undervisat tiotusentals yrkesverksamma. Samtliga föreläsare är ämnesexperter eller innehar docentur eller professur som akademisk grad. Det säkerställer att våra utbildningar håller högsta akademiska och pedagogiska nivå.

Vilka är vi?

Sweden Scientific är ett projekt som finansieras och drivs av Sanjus Medical AB. Vi på Sweden Scientific har som mål att skapa de bästa och mest innovativa utbildningar inom FoU, med landets bästa föreläsare. Vi är ett vinstdrivande företag, men det viktigaste för oss är att ge möjligheten till utbildningar i ämnen, där vi anser att utbudet är allt för dåligt och för minimerat. Sanjus Medical AB har sedan 2013 bedrivit konsult & utbildningsverksamhet inom interventionell kardiologi. Bolagets VD och ägare är Truls Råmunddal, med Dr, överläkare och interventionell kardiolog på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Återkommande ämnesområden

Kontakta oss via formulär

Kontakta oss

Kontakta oss direkt via e-post:

Frågor eller annat: kontakt@swescientific.se
Fakturaärenden: faktura@swescientific.se

Följ oss på Linkedin: